La cap de llista d'ERC per Girona, Teresa Jordà, va utilitzar ahir el darrer dia de campanya per apel·lar directament els votants de la CUP perquè els donin demà confiança i puguin «omplir les urnes de dignitat, esperança i República».

Jordà considera «obvi» que, segurament, amb qui se sentirà més còmode la gent d'esquerres és amb la seva candidatura, perquè, igual que la CUP, també defensen la justícia social. La candidata assegura que és «imprescindible» que aquestes eleccions l'independentisme torni a donar un «sí rotund» per aconseguir «un quart front» després de les europees, les municipals i les eleccions al Parlament.

Per fer palesa la crida, Jordà i la resta de la candidatura es van fer ahir al matí una foto amb els vots que va sumar el sobiranisme el 27-S: 1.966.508. «L'independentisme ha guanyat ja tres eleccions de manera inequívoca i és imprescindible que ara ho torni a fer», va afirmar.

Per aquest motiu, Jordà va apel·lar directament el vot de tots aquells qui desitgen l'estat propi. «És evident que diumenge hem d'omplir les urnes de dignitat, esperança i República, per culminar el procés constituent que durarà divuit mesos quan tinguem Govern a Catalunya», va afirmar.