Diaridegirona.cat oferirà aquest diumenge una cobertura informativa especial amb motiu de les eleccions generals. Els lecotrs podran conèixer tots els detalls d'aquests comicis, que es presenten com un dels més oberts de la història de l'Estat i que arriben tres mesos després de les eleccions catalanes.

Farem un ampli seguiment de l'actualitat d'aquesta important cita amb les urnes, a les que estan convocats més de 36 milions d'electors.

Després del tancament dels col·legis electorals (20 h.) i, una vegada comenci l'escrutini, els usuaris de www.diaridegirona.cat podran seguir minut a minut els resultats en temps real, tant a nivell estatal i català, com per província i municipi. Així mateix, inclourem gràfics i comparatives amb els resultats de les eleccions generals de 2011.

La cobertura de les eleccions generals en l'edició online reforça el nostre compromís d'informar de forma propera i drecta als nostres lectors dels temes de més interés, com és aquest procés electoral.

En les darreres setmanes, www.diaridegirona.cat ha seguit de prop aquests comicis, fent un ampli seguiment de la campanya electoral amb la finalitat d'oferir als nostres lectors tota la informació sobre els candidats, les enquestes i els programes electorals