El PPC torna a quedar-se sense representació a Girona. La seva cap de llista, regidora de l'Ajuntament de Girona, no tornarà a ser diputada a Madrid

Decebuda?

Si li digués que no, l'enganyaria. Ha sigut un cop dur. Però bé, a partir d'avui mateix ja comencem a treballar per aconseguir de nou representació d'aquí a quatre anys.

S'enfonsa el PP a Girona i a Catalunya?

Crec que els resultats són fruit del desgast d'haver governat els darrers quatre anys. La situació era molt complicada i es van haver de prendre decisions dures, moltes d'elles a desgrat nostre. Però governar és això, i gràcies a aquelles decisions hem aconseguit tirar el país endavant. Ara disposem de tres o quatre anys per tornar a posar el PP al nivell que mereix estar a Catalunya.

C'S els ha perjudicat?

Amb la seva campanya, C'S ha aconseguit dividir el vot, i el resultat ha sigut que ni ells ni nosaltres hem aconseguit representació a Girona. Ja vaig advertir durant la campanya que això podia passar.

El bipartidisme ha mort?

Bé, és que ni a Girona ni a Catalunya mai no n'hem tingut, de bipartidisme. Si es refereix a Espanya és evident que ara hi ha més partits. No sé si es pot afirmar que el bipartidisme ha quedat tocat. L'únic que podem dir és que els propers anys no n'hi haurà. Després ja ho veurem.

Els resultats de diumenge afecten el procés català d'alguna manera?

El que lamento és que durant tota la campanya a Catalunya quasi només s'ha parlat del procés, i molt poc dels problemes que pateixen les comarques gironines. Això perjudica els gironins. Pel que fa al procés, els mateixos que l'impulsen saben de sobra que no va enlloc.