En Comú Podem s'ha marcat com a objectiu guanyar les eleccions generals del proper 26 de juny a la circumscripció de Girona. La cap de llista gironina al Congrés, Marta Sibina, va assegurar: «Anem a totes per treure el segon diputat». En la presentació d'ahir de les candidatures per Girona de la formació, Sibina va fer una crida a la participació dels gironins a les eleccions del 26-J, ja que va advertir que el PP «espera una gran abstenció». «Hem de fer fora el partit més corrupte d'Europa, que és el PP, i hem d'acabar definitivament amb el bipartidisme», va afirmar Sibina.

El cap de llista d'En Comú Podem al Congrés per Barcelona, Xavier Domènech, va afegir que la seva intenció no és «reeditar» la campanya electoral del passat 20 de desembre perquè la formació ara ha aconseguit «unes aliances més fortes». Domènech va valorar que la coalició entre Podemos i Izquierda Unida permetrà al partit poder guanyar les eleccions «no només a Catalunya, sinó també a l'Estat». «Som l'alternativa al govern del PP. El 26 de juny es pot escollir entre el dret a decidir o la política recentralitzadora», va concloure el candidat.

«Una gran companya»

Sibina també va voler dedicar unes paraules d'agraïment a la fins ara diputada d'En Comú Podem per Girona, Dolors Terradas. «Hem compartit uns moments intensos de treball i ha estat una gran companya», va manifestar Sibina, que va destacar que coneix la realitat gironina perquè és nascuda a Breda (on actualment resideix). Així mateix, el número dos de la llista d'En Comú Podem al Congrés per Girona, Joan Luengo, va remarcar ahir que la formació treballarà per millorar, a les eleccions del 26-J, els resultats «molt i molt bons» del 20-D.