El PSC confia a millorar resultats gràcies a la feina feta

Marc Lamuà diu que més enllà del debat entre partits han treballat per defensar els interessos dels gironins

13.06.2016 | 07:25
El PSC va començar la campanya ahir al barri de Sant Narcís.

El candidat del PSC a Girona, Marc Lamuà, confia que els socialistes aconseguiran millorar els resultats obtinguts al desembre perquè els gironins premiaran el treball que han fet durant aquests quatre mesos al Congrés. "Han vist que hem anat al Congrés a treballar més enllà del debat entre partits. Hem anat a fer feina a favor dels nostres ciutadans, que són els que ens escullen i a qui ens devem, tant si ens han votat com si no", va indicar Lamuà en l'acte d'inici de campanya, que va consistir en una trobada amb militants i simpatitzants al barri de Sant Narcís.

Segons va indicar, per al PSC és "prioritari" impulsar el potencial de les comarques gironines tot millorant les infraestructures, perquè "han de tenir una utilitat directa en el desenvolupament de l'economia i, per tant, en la capacitat de crear ocupació".

Per això, en aquest sentit va recordar les iniciatives que han portat a terme a favor de de la construcció d'una rotonda d'accés a Biure, Maçanet de Cabrenys i Darnius per l'A-2, l'eliminació de passos a nivell en el tram de via fèrria que travessa la demarcació o la resolució definitiva del port de Palamós com a espai Schengen. Tot plegat, va indicar, hauria de ser com una "acupuntura política" que faci més fàcil la vida als habitants de la demarcació.

Invertir en benestar
"Tenim clar que més enllà de les dinàmiques de partit a Madrid, nosaltres representem els homes i dones de les comarques giornines. I en aquest context hem de treballar perquè l'Estat faci passos decidits i aprofiti els seus recursos per invertir en el benestar" dels gironins, va indicar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema