El president de Ciutadans i candidat a la presidència del Govern, Albert Rivera, es va preguntar "a quin armari" o "sota quin sofà" del catàleg en el qual Podem ha presentat el seu programa electoral ha guardat la pujada de l'IRPF o el referèndum de Catalunya. Durant un esmorzar informatiu a Sevilla, Rivera va considerar que "seria més coherent" que la formació liderada per Iglesias "defensés el que pensa i ha pensat sempre" i va afegir que "no es tracta de canviar quan arriben les eleccions i després fer els disbarats que està fent als ajuntaments".

"En el catàleg d'IKEA el que jo no he vist és a quin armari han guardat la pujada de l'IRPF ni sota quin sofà tenim el referèndum d'independència, és molt bonic però al final amaguen totes les polítiques que, quan un rasca una mica, les troba", va criticar Rivera.

El líder de Ciutadans va assegurar que no li sembla "honest" intentar "amagar-se sota la pell de socialdemòcrata per intentar tapar el que un pensa", que en el cas de Podem, va dir, passa per sortir de l'euro, expropiar empreses, no pagar el deute, incrementar la despesa pública o apujar l'IRPF "una barbaritat".

"El que no volen és explicar-ho perquè a la majoria de la gent això no li agrada, però seria més honrat", va assenyalar el candidat a la presidència del Govern de la formació taronja.

Rivera va explicar durant la seva intervenció que "quan la vella política falla sorgeixen els populismes", com ha passat a Espanya amb Pablo Iglesias, als Estats Units amb Donald Trump, a França amb Jean-Marie Le Pen o a Grècia amb Syriza o Alba Daurada, va posar com a exemples. Davant d'això, Rivera va apostar per fer front al populisme "amb solucions i amb regeneració".