Una República "sense desnonaments"

12.06.2016 | 00:00

La cap de llista gironina d'Esquerra Republicana a les eleccions del 26-J, Teresa Jordà, aposta per una política d'habitatge que s'aproximi als llindars europeus d'habitatge públic i lloguer social. Durant un míting ahir a Empuriabrava, Jordà va ser contundent i va afirmar que "a la futura República catalana, zero desnonaments. Disposar d'un Estat propi ens permetrà poder regular i dignificar les polítiques d'habitatge i acabar amb els desnonaments i les situacions d'emergència".
ERC recorda que el recent recurs d'inconstitucionalitat presentat pel Govern espanyol a la llei 24/2015 d'emergència pel que fa a l'habitatge i pobresa energètica és un fet que mostra "la bel·ligerància competencial del Govern de l'Estat i la seva nul·la sensibilitat social a l'hora de garantir unes mínimes condicions d'accés digne a l'habitatge". Per tot això, Jordà va remarcar durant l'acte que "els desnonaments, l'emergència en l'habitatge o la pobresa energètica són incompatibles amb l'existència d'un país decent" .
Una de les promeses electorals del partit és impulsar una llei de segona oportunitat per tal que les entitats financeres, rescatades públicament, facilitin una veritable segona oportunitat a les famílies en fallida econòmica, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema