El candidat d'Units Podem, Pablo Iglesias, va afirmar que "per sobre de les rancúnies i les paraules de qualsevol partit polític" està aconseguir un Govern de progrés, per al que mantindrà, va dir, la mà estesa al PSOE a partir del 26-J. Amb aquestes paraules es va dirigir Iglesias a les més de mil persones que, segons l'organització, no van poder entrar al Teatre Cervantes d'Almeria, lloc al que es va traslladar el míting d'Units Podem a causa de les males condicions meteorològiques que impedien celebrar-lo a l'aire lliure, com estava previst.

"La gent humil necessita un Govern progressista, el tenim molt a prop, guanyarem al PP", va exclamar Iglesias, que al costat del cap de llista per Almeria de Units Podem, l'excap de l'Estat Major de la Defensa (JEMAD) Julio Rodríguez, va sortir a saludar els que no van poder entrar al teatre per falta d'aforament.

Iglesias va apel·lar de nou a l'acord amb el PSOE en assenyalar que és "fonamental guanyar les eleccions al PP" i aconseguir un Govern progressista perquè les polítiques d'ocupació i de retallades dels populars ja han demostrat que són "ineficaces".