El PACMA, contra el patiment animal

18.06.2016 | 07:18

El Partit Animalista Contra el Maltractament Animal (PACMA) es presenta com l'únic amb "un projecte per construir una societat ètica i moderna, respectuosa amb els animals i amb el medi ambient i que garanteixi els drets de tots els ciutadans". Durant aquesta campanya està incidint en la necessitat de donar un tracte més humanitari als animals per tal d'alleujar-los el patiment.
Segons recorden, Espanya és un dels països d'Europa on s'abandonen, torturen o maten més animals. També subratllen que més de 3.000 festes populars subvencionades amb diners públics es basen en el patiment animal. Per això, es comprometren a treballar per protegir els animals legislativament i combatre la institucionalització del maltractament animal.
Una altra de les prioritats del PACMA és la lluita contra el canvi climàtic. "Cada dia constatem la indolència o complicitat dels polítics davant la destrucció dels nostres recursos naturals i la contaminació progressiva del medi ambient, gairebé sempre motivades per interessos comercials i privats", assenyalen.
D'altra banda, també donen suport a la sanitat i l'educació públiques, defensen la justícia social i econòmica, volen una nova Constitució i la reforma de la Llei electoral i del Senat i exigeixen el dret a l'habitatge, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema