La cap de llista de Ciutadans (C's) per Girona, Margarita Santo, vol impulsar una finestreta única per a la creació de noves empreses que eviti el "torni vostè demà". Aquesta és una de les 350 reformes que la formació porta al programa per "canviar Espanya i fugir de l'immobilisme dels vells partits", i que Santo va presentar durant una reunió amb empresaris i industrials celebrada ahir a Torroella. "Fugim dels vells partits enquistats en l'immobilisme i del populisme que només ven fum", va assenyalar.

Davant dels empresaris, la cap de llista va afirmar que el programa de C's porta fins a 350 reformes "per canviar Espanya" acompanyades amb mesures concretes i una memòria econòmica "on s'explica com es pot fer, amb rigor i quadrants els comptes". "Ciutadans treballa per impulsar un programa en comú per a totes les comunitats autònomes que formen Espanya, amb mesures i prioritats", va defensar.

Més inversió en investigació

"És fonamental revertir la retallada sistemàtica per part de l'actual govern en I+D+I, perquè la inversió en investigació és fonamental per a la creació d'empreses i de nous llocs de treball", va assenyalar.