C's vol agilitzar la creació d'empreses

19.06.2016 | 09:14
La candidata de Ciutadans, Margarita Santo, ahir, al Baix Empordà.
La candidata de Ciutadans, Margarita Santo, ahir, al Baix Empordà.

La cap de llista de Ciutadans (C's) per Girona, Margarita Santo, vol impulsar una finestreta única per a la creació de noves empreses que eviti el "torni vostè demà". Aquesta és una de les 350 reformes que la formació porta al programa per "canviar Espanya i fugir de l'immobilisme dels vells partits", i que Santo va presentar durant una reunió amb empresaris i industrials celebrada ahir a Torroella. "Fugim dels vells partits enquistats en l'immobilisme i del populisme que només ven fum", va assenyalar.

Davant dels empresaris, la cap de llista va afirmar que el programa de C's porta fins a 350 reformes "per canviar Espanya" acompanyades amb mesures concretes i una memòria econòmica "on s'explica com es pot fer, amb rigor i quadrants els comptes". "Ciutadans treballa per impulsar un programa en comú per a totes les comunitats autònomes que formen Espanya, amb mesures i prioritats", va defensar.

Més inversió en investigació
"És fonamental revertir la retallada sistemàtica per part de l'actual govern en I+D+I, perquè la inversió en investigació és fonamental per a la creació d'empreses i de nous llocs de treball", va assenyalar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema