La cap de llista del PPC al Congrés per Girona, Concepció Veray, s'ha compromès a reduir burocràcia "perquè l'Administració deixi de ser un peatge" per a aquells qui volen obrir nous negocis. La candidata considera que reduir tràmits i paperassa és "clau" per aconseguir l'objectiu 20-20 que s'han fixat els populars; és a dir, que d'aquí a quatre anys hi hagi 20 milions de persones treballant arreu de l'estat espanyol. Veray ha recordat també que les reformes a l'Administració que ha fet el PP han suposat "un estalvi total de més de 33.000 milions d'euros". La candidata ha visitat Roses (Alt Empordà) aquest diumenge. Allà, ha assegurat que en el proper mandat l'enderroc de la depuradora de marisc serà una realitat i ha avançat que, si surt escollida, treballarà per arranjar el camí de ronda entre cala Canyelles i l'Almadrava.

La cap de llista del PPC ha assegurat que per "aconseguir l'objectiu 20-20 de creació d'ocupació que s'ha fixat el partit" un dels punts "clau" és seguir "racionalitzant i desburocratitzant l'administració pública". "En els darrers quatre anys que el PP ha estat al capdavant del govern espanyol ja hem fet una gran reforma, suprimint més de 2.300 ens, cosa que ha suposat un estalvi total de més de 33.000 MEUR", ha recordat.

Veray assegura que ara "és moment de seguir amb aquesta reforma, de continuar simplificant l'administració pública i de fer-la més àgil i eficaç perquè esdevingui un element de competitivitat per a la nostra economia". "Volem que deixi de ser un peatge per a aquells que volen obrir un nou negoci, i esdevingui un element d'acompanyament i ajuda", ha indicat la candidata. "Sobretot, per als sectors que poden i han de crear ocupació, com són les pimes, els autònoms i els emprenedors", hi ha afegit Veray.

Antiga depuradora i camí de ronda

La cap de llista del PPC al Congrés per Girona ha fet campanya a Roses aquest diumenge. Allà, l'ha acompanyada el número 4 de la candidatura, Àngel Tarrero. En referència al municipi, la candidata ha posat l'enderroc de l'antiga depuradora de marisc com a exemple de la gestió feta des de Madrid.

"A finals de legislatura van aconseguir que es preparés una partida pressupostària per afrontar-ne la demolició", ha subratllat Veray. "I en la propera legislatura, si el PP segueix al capdavant del govern espanyol, es podrà fer realitat", ha dit.

Així mateix, Veray també ha fet referència al projecte d'arranjament del camí de ronda de l'Almadrava a cala Canyelles. "Vam començar col·locant una passera en un tram, i ara cal acabar-lo d'arranjar perquè aquesta part de la Costa Brava sigui més visitable a través d'aquest camí de ronda", ha dit.

Per últim, la candidata a demanat als electors gironins que "concentrin el seu vot en el PP si volen seguir en el camí de la creació d'ocupació, de riquesa i de creixement econòmic". "Estem convençuts que el pròxim 26 d juny Mariano Rajoy guanyarà les eleccions, però cal que ho faci amb una majoria sòlida", ha conclòs.