En Comú Podem afirma que si governa tindrà com a prioritat aplicar les cinc principals peticions de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH): facilitar un parc de lloguer públic, oferir lloguers assequibles i estables, establir la dació en pagament amb caràcter retroactiu, acabar amb la pobresa energètica tot apel·lant a la responsabilitat social de les empreses i acabar amb els desnonaments. Així ho van explicar ahir la cap de llista, Marta Sibina, i el número 6 de la llista, Wilder Palacio, en una visita a Salt.

Palacio va recordar que el govern del PP no ha volgut saber res de les propostes de la PAH, ja que fins i tot va rebutjar la iniciativa legislativa popular per canviar la llei de l'habitatge, que va rebre el suport d'1,4 milions de persones. Per això, va assegurar que En Comú Podem portarà aquestes mesures al Congrés per tal de poder-les tirar endavant.

Per la seva banda, Sibina va subratllar que, malgrat que molta gent creu que les negociacions amb el PSOE no van poder tirar endavant per culpa del referèndum, en realitat els socialistes tampoc van voler entrar a debatre les propostes de la PAH, en bona part perquè havia triat un soci, Ciutadans, que estava en contra d'aquestes mesures. Per això, va animar tothom a votar, per tal de «tenir més força» i poder defensar aquestes mesures.