Ciutadans ha destacat la necessitat de continuar invertint en els camins de ronda de la Costa Brava amb l'objectiu de recuperar aquests espais naturals. La seva candidata al Congrés per Girona, Margarita Santo, va denunciar ahir la «manca d'inversions» de l'Estat en els trams de les comarques gironines, tot destacant que cal posar-los en valor i acabar d'adequar-los.

Segons va recordar, a la província de Girona hi ha 130 quilòmetres de camins de ronda que travessen 22 municipis, però creu que cal invertir-hi més perquè «a més d'ajudar a posar en valor la riquesa natural i paisatgística de la zona, són punts d'atracció turística molt important que ajuden a la regeneració econòmica i la creació de llocs de treball».

De cara a diumenge, Santo va explicar que Ciutadans aspira a «millorar» els resultats de les últimes eleccions, i per això va apel·lar al vot «útil, sensat i viable» que representa, va dir, el seu partit.

Santo va fer aquestes declaracions en una visita ahir al camí de ronda de Roses, durant la qual va estar acompanyada del diputat Jean Castel i altres membres del seu partit.