La candidata de Ciutadans per Girona, Margarita Santo, ha subratllat la importància d'ajudar els autònoms amb la supressió de les quotes per a aquells que tinguin ingressos per sota del salari mínim interprofessional. També proposa establir una quota proporcional per aquells que facturin per sobre del salari mínim (dins d'un topall) o fer que no paguin la quota mensual durant el primer any.

Santo va fer ahir una crida al vot «útil i responsable» perquè, segons va assegurar, el seu partit és «l'única garantia de canvi per tenir una Espanya unida i de futur». Santo va considerar que el vot a Ciutadans és l'única manera d'engegar una «regeneració democràtica i econòmica» i es va comprometre a situar «Girona en el lloc on es mereix» si surt escollida diputada aquest diumenge.

Santo va reiterar que les prioritats de Ciutadans són «les polítiques socials, la reactivació econòmica i la regeneració democràtica». En el cas de Girona, va assegurar que «cal treballar de valent per invertir en infraestructures com el corredor del Mediterrani o el desdoblament de la N-II», que va considerar «dos exemples de l'immobilisme del govern del PP». Segons Santo, aquestes infraestructures han de donar «l'impuls necessari per créixer econòmicament i crear llocs de treball».

«Cal retornar al sentit comú i a les polítiques que tingui el ciutadà com a eix principal d'acció», va assenyalar Santo, tot afegint: «Un 1% més de vots per al PP i per al PSOE són dos escons més que no canvien res, però un 1% més de vots a C's són deu escons més que ho canviaran tot».