La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, va alertar ahir des de Lloret de Mar que un govern «extremista» de Pablo Iglesias, candidat d'Units Podem, portaria a la sortida de l'Estat espanyol de la UE. En una visita al municipi de la Selva, Sánchez-Camacho va manifestar que el resultat del Brexit demostra «que els experiments en política, la demagògia i el populisme tenen un preu i un cost que afectaran el cor d'Europa». La líder del PP va demanar votar el seu partit, ja que va valorar que «només un govern sòlid i amb l'experiència de Mariano Rajoy podrà afrontar els reptes i els desafiaments que la sortida de la Gran Bretanya comportarà al projecte econòmic, social i de convivència de la UE».

Acompanyada per la candidata del PP al Congrés per Girona, Concepció Veray, així com pel president provincial de la formació a Girona, Enric Millo, Sánchez-Camacho va alertar que «no es pot deixar el repte del desafiament de la sortida de Gran Bretanya de la UE en mans de polítics sense experiència i polítics que no volen estar a la UE com Pablo Iglesias, que seria l'alternativa a Rajoy». Per això, va fer una crida a votar el seu partit el 26-J. «El vot responsable ha d'anar concentrat al PP que pot garantir un govern estable», va afegir.

També en la visita ahir a Lloret, Sánchez-Camacho va acusar Ciutadans de «fer el joc als separatistes i independentistes» en les gravacions entre el director de l'Oficina Antifrau i el ministre d'Interior. Va apuntar que el tema «ha fet un gir de 180 graus perquè s'ha comprovat que els separatistes, independentistes, C's i socialistes han actuat amb hipocresia» per «utilitzar políticament la situació».