El líder de Ciutadans, Albert Rivera, va assegurar que donar suport al seu partit demà és votar pel «desbloqueig» del Govern i també és apostar «per construir Europa», un objectiu imprescindible. L'últim míting de Rivera, a la plaça d'"pera de Madrid i davant prop de 800 persones, més del que ha estat el seu aforament habitual aquests dies, Rivera va fer diverses referències al referèndum al?Regne Unit titllant d'«irresponsables» els que l'han alimentat.

També va carregar contra el candidat del PP, Mariano Rajoy, «un senyor» que, segons Rivera, no pot posar en marxa Espanya perquè, entre altres coses, «està en els papers de Bárcenas» i té el seu Govern i el seu partit sota sospita. «Amb la corrupció no hi ha ningú que tingui confiança», va insistir el candidat de Ciutadans, recordant també les gravacions del ministre d'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, en assenyalar que els espanyols no volen tampoc «ministres que utilitzen les clavegueres del Ministeri».

Per això, va destacar Rivera, el que està «en joc» és si Espanya pren el camí «correcte» o l'equivocat i ha de decidir «si vota amb por, amb rancor i amb venjança com hem fet en els pitjors moments de la nostra història, o amb esperança, com hem fet en els millors». No obstant això, va expressar la seva por que Espanya «no es torni a aixecar i segueixi paralitzada per les butaques d'alguns que es creuen importants, però no ho són per a aquest país».