Es repeteixen comicis i també costums. Els candidats van tornar a passar la jornada de reflexió a casa, envoltats de la família i practicant o veient esport, el mateix que abans del 20-D.

El líder del PP i candidat a la reelecció, Mariano Rajoy, va aprofitar el dissabte per estar amb la seva dona, els dos fills i el seu pare, amb qui va dinar al Palau de la Moncloa. En un "agradable" dia en família, segons va publicar a Twitter, van celebrar tant el sant del seu fill petit, Juan, com l'aniversari, que ha estat aquesta setmana. A més de l'obligada caminada matutina "a tota velocitat" pels jardins del recinte presidencial, acompanyat pel seu gos Rico, el cap de l'Executiu estava especialment pendent de les reaccions a la decisió dels britànics d'abandonar la Unió Europea.

El candidat del PSOE, Pedro Sánchez, va passar el dia a Sevilla, on estava amb els seus pares i divendres va tancar la campanya. Ja a Madrid, va fer esport i va estar en família, amb la dona i les dues filles a casa, on va organitzar un dinar amb amics. A la tarda va veure per televisió el partit entre les seleccions d'Espanya i Brasil del Mundial del Bàsquet Sub-17.

El candidat d'Units Podem, Pablo Iglesias, i altres membres de la coalició es van reunir amb militants i simpatitzants per jugar uns partits de futbol i bàsquet a la Ciutat Universitària de Madrid. En declaracions als periodistes, va assegurar que no estava nerviós davant el possible "canvi històric" que, segons ell, viurà Espanya a partir d'avui i es va mostrar convençut que pot arribar a un acord amb el PSOE. El líder de Podem va jugar a bàsquet amb una armilla de color morat, el de la seva formació, i després va dinar amb la seva mare.

El candidat de Ciutadans, Albert Rivera, va passar el matí a Madrid, on va passejar pel Retiro i va prendre cafè en una terrassa amb candidats i membres de l'Executiva del seu partit. Després del passeig matinal, va viatjar a Barcelona per estar amb la seva parella i la seva filla.

A Catalunya, després de veure's en l'epicentre de la polèmica per la difusió de les seves converses amb el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, el candidat del PPC i ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, va passar el dia amb la família a Barcelona, en companyia dels seus dos fills, Carlos i María, i dels seus néts, Alejandra i Hugo.

Bricolatge, bicicleta o amics

El guanyador del 20-D a Catalunya, el cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, va dedicar el dia a la seva dona, Sònia, i al seu fill Drac, que "tindrà tot el poder i la sobirania, i no serà una sobirania compartida", va fer broma el propi candidat.

El cap de llista d'ERC, Gabriel Rufián, tenia previst dedicar unes hores al bricolatge domèstic i passar el dia amb la família, jugar amb el seu fill petit de 5 anys i descansar tot el que pogués després de l'esgotadora campanya. La número 1 del PSC, Meritxell Batet, va descansar i va passejar per Barcelona, a més de veure amics.

Fidel al seu esport predilecte, el cap de llista de Convergència, Francesc Homs, va aprofitar el matí per muntar en bicicleta i pedalejar per Taradell. Després d'una dutxa, es va reunir amb la família per menjar i descansar a la tarda. El cap de llista de Ciutadans per Barcelona, Juan Carlos Girauta, va passejar pel barri Gòtic de Barcelona, abans de relaxar-se a casa escoltant guitarra clàssica o llegint poesia.