Com ja és habitual, les eleccions municipals 2015 a Vidreres tornaran a estar molt disputades. Fins a sis partits han presentat llistes i, molt probablement, els pactes per formar un equip de govern tornaran a ser necessaris.

El 2011, Jordi Camps (CiU) va aconseguir cinc regidors i es convertia en alcalde amb 26 anys. Emprenedor, el 2007 es va presentar a les eleccions municipals a Vidreres amb un partit que ell mateix va crear, Gent del Poble. Quatre anys després, catapultava CiU a l'alcaldia gràcies a un pacte amb ERC. Tot i això, no ha tingut un mandat fàcil. Primer amb la marxa del regidor Jordi Gómez al grup de no adscrits i, després, amb l'assumpte del registre que després es traduïa, políticament, en la marxa d'ERC del govern. Els últims anys també han estat marcats pels conflictes amb la gestió de l'aigua, que el van portar a iniciar la municipalització del servei a les urbanitzacions.

El PSC, segona força més votada el 2011, tindrà un nou cap de llista, Francesc Jesús Becerra, liderant la candidatura anomenada "Progrés per Vidreres". Entres els primers llocs en destaca Joan Sureda, regidor que ara va com a número tres, o també l'exalcaldessa Ruth Rosique, que va de número 5. Es dóna el cas que Rosique, cap de llista el 2011, va renunciar a l'acta de regidora i com a consellera comarcal al final d'aquest mandat per motius personals. Finalment, torna a anar a les llistes. Els socialistes s'han mantingut en les tres últimes eleccions municipals amb 4 dels 13 regidors al consistori.

Per la seva part, la candidatura Vidreres Som Tots-ERC tornarà a estar encapçalada per Eduard Adrobau. És la segona vegada que lidera la llista republicana i en les últimes eleccions van aconseguir tres regidors dels quals només Anna Clapés apareix a les llistes com a mà dreta i números dos.

El PP també ha aconseguit formar llista, tot i que no ho ha tingut fàcil. El 2011 van aconseguir un regidor, Ernesto Torres, amb un 8% dels vots. Amb tot, el popular va anunciar fa poc temps que deixava el partit i s'adheria al partit VOX. D'aquesta manera, passava al grup de no adscrits. En un principi, Torres tenia clar que volia presentar-se a les eleccions amb VOX a Vidreres i comptava amb el suport d'aquest partit. Al final, però, no van arribar a temps. Amb la marxa de Torres del PP semblava difícil que els populars es poguessin presentar, però al final han trobat en Jaume Vila el candidat per liderar la llista del PP.

A banda dos nous partits entren en escena a les eleccions municipals. El primer és un grup independent, "Vidreres per a Tothom", que està liderat per José Antonio Bermúdez, funcionari de l'Ajuntament de Vidreres i representant dels treballadors des del 2000. Bermúdez tindrà com a número dos a Elena Valverde.

Finalment, Plataforma per Catalunya (PxC) també concorrerà a les eleccions municipals a Vidreres del 24 de maig. Ho faran amb el vidrerenc Cristian de Amaya com cap de llista.