L'actual portaveu del PP a l'Ajuntament de Lloret, Enric Martínez, repeteix per segon cop com a alcaldable del seu partit a les eleccions municipals a Lloret de Mar.

Quina imatge transmet Lloret actualment?

Em preocupa molt la imatge que tenim, amb problemes en l'oci nocturn, inclosa la prostitució.

Prostitució als carrers de Lloret?

Ho he vist amb els meus ulls. He comptat almenys 30 captadors que posen els clients al taxi i se'ls enduen a un lloc de prostitució. M'esgarrifa on hem arribat. Fins i tot m'ho han ofert a mi, escolti! Això s'ha d'acabar, però ja. S'han de començar a prendre mesures per a regular l'oci nocturn.

I el PP ho aconseguirà?

Tenim l'aval d'una oposició rigurosa, quan l'ajuntament ha fet alguna cosa bé ho hem reconegut. Ara no és temps de promeses sinó de compromís, i nosaltres ens comprometem a treure Lloret de les pàgines de successos dels diaris i que torni a les pàgines de turisme.

Ha sigut una legislatura moguda, la darrera.

Som l'únic grup de més d'un regidor que ha acabat sencer la legislatura. És al·lucinant. Amb dos regidors sóc el cap de l'oposició.

Quina és la prinicipal crítica a l'actual ajuntament?

Una fonamental: que hagi hagut d'entrar la Guàrdia Civil a l'ajuntament, perquè hi ha un exalcalde i un regidor imputat. Aquestes coses són les que fan que la gent no cregui en la política.

Què canviaria a Lloret amb un alcalde del PP?

Ens deixaria de preocupar sortir a la premsa i els temes identitaris. Faríem política per a les persones, mirant de crear ocupaciò per exemple. I per descomptat canviaria la imatge nocturna de Lloret.

Com?

Ho diem al programa per obtenir bons resultats a les eleccions locals de Lloret 2015: treient del centre l'oci nocturn, duent-lo als afores. Hem parlat amb empresaris importants i ho veuen bé. Si els grossos es mouen cap els afores, la resta els seguirà i la gent hi anirà.

Què més cal fer amb el turisme?

Hem de tenir clar que el nostre turisme és el de sol i platja, però cal treballar per fer-lo compatible amb altres tipus, com el cultural. I amb el descans de la població.

Amb qui està disposat a pactar?

No m'agraden els pactes de perdedors, els que s'ajunten per fer fora la llista més votada a les eleccions locals a Lloret de Mar. Les sigles són el de menys, la meva bandera és Lloret. o sigui que respectarem la llista més votada.