Tossa tindrà en aquestes eleccions municipals 2015 de sis candidatures, el doble que el 2011. Quatre estan encapçalades per dones i dues per homes. Es mantenen les llistes de CiU, Tossa Unida (TU) i PSC (sota la marca Independents per Tossa-Candidatura de Progrés). A més, s'hi afegeixen ERC (present als comicis de 2003 i 2007), PP i Ciutadans (C's).

Des de CiU, l'actual portaveu i exalcaldessa, Imma Colom, torna a encapçalar la llista de la federació amb l'objectiu de mantenir les dues últimes victòries electorals. Tot i això, mentre del 2007 al 2011 van poder governar gràcies a la majoria de 7 dels 13 regidors, en aquest últim mandat, tot i guanyar amb sis regidors, s'han quedat a l'oposició després del pacte que van formar TU i PSC. Colom tindrà com a número dos l'exregidor del govern Joan Antoni Hervías. Per la seva part, l'alcaldessa Gisela Saladich (TU) encapçalarà la llista d'aquest partit independent.

A més, enguany s'han unit a la marca IdSelva, un conjunt de formacions independents de la comarca que busquen sumar per tenir més veu al Consell Comarcal. Saladich tindrà Maria Àngela Pujals com a número dos. La resta de membres del TU a l'equip de govern són a la llista dels comicis. Per la seva banda, el PSC canviarà radicalment. Ho faran a través d'Independents per Tossa-Candidatura de Progrés, una candidatura liderada per Natàlia Martínez, amb Rosa Jiménez com a 2. ERC també participarà en les eleccions, i ho faran amb una llista encapçalada per Núria Serra, mentre que Ciutadans també ha confirmat una llista amb el tossenc Alfonso Sánchez.

José Cortés, candidat del PP

Finalment, el PP també treu el cap als comicis. El seu candidat és José Cortés, diplomat en Empresarials de 53 anys, actualment regidor no adscrit a l'Ajuntament de Lloret. Diari de Girona no ha pogut contactar amb ell per conèixer les seves propostes.