L'alcaldable de CiU a Riudellots de la Selva, Montserrat Roura ha revalidat la majoria absoluta al capdavant del consistori i emprendrà el seu quart mandat consecutiu. A més, la futura alcaldessa ha ampliat aquesta majoria absoluta aconseguint set dels onze regidors de la corporació municipal que es disputava amb ERC en aquestes eleccions municipals.

Esquerra Republicana per la seva banda ha obtingut uns bons resultats a Riudellots, un total de quatre edils. I és que des de l'any 2007, la formació republicana no es presentava en uns comicis a Riudellts de la Selva i llavors, només va obtenir un regidor. Ara al capdavant hi ha la jove de 23 anys, Paula Tubert que ha aconseguit quatre regidors en un ajuntament que queda representat amb només dues formacions polítiques.

La convergent Montserrat Roura per tant revalida l'alcaldia amb aquesta majoria absoluta que porta ja dos mandats liderant sense ningú que la pugui rellevar en el càrrec. Cal dir però que la situació electoral a Riudellots ha canviat aquest any ja que ha desaparegut un dels grups històrics després de 16 anys concursant a les eleccions municipals. Es tracta d'Independents per Riudellots que va anunciar aquest any que deixava el consistori per afavorir l'entrada de gent nova. A banda, en aquests comicis tampoc es presenta elgrup de Solidaritat que havia tret un regidor a les passades eleccions i d'on la republicana Paula Tubert prové.