Les eleccions de diumenge han deixat un ajuntament a Blanes molt fragmentat amb vuit partits quan el 2011 eren quatre. Cal afegir que PSC, ICV-EUiA i CiU han obtingut quatre regidors cadascun. El PSC ha guanyat per només 102 vots respecte a ICV-EUiA. Pel camí els socialistes han perdut 2.000 vots. CiU ha baixat en 370 vots i ara té un regidor menys. Tot plegat, amb l'entrada de nous partits com Batega per Blanes o Ciutadans i una ERC que se situa com a quarta força. Però, com han votat els diferents barris de Blanes?

ICV-EUiA és la gran guanyadora. El 2011 no tenien el suport majoritari de cap barri i ara són els més votats en 10 barris. El PSC passat de tenir el suport de 17 barris a només 6. Per la seva part, CiU ha tret uns resultats modestos i passa de tres barris el 2011 a cinc.

Per zones, CiU segueix sent forts al centre. Destaquen els 529 vots a Dintre Vila, lluny dels 117 del PSC i dels 114 d'ICV. També guanyen a Montferrant, Sant Francesc i zona port Sa Massaneda i Riera Alta. Per contra, el PSC, tot i baixar en suports, té avantatge a Els Pins, Pedrera, Mas Enlaire, Quatre Vents, Racó d'en Portas i Mas Borinot, barri que va decantar la balança en detriment d'ICV. Així, els ecosocialistes guanyen a La Plantera, Mas Moixa-Vilar Petit, Pavos, Can Borell, Ca la Guidó-Mas Carolet, Control-Horta de la Perla, Mas Florit, Mas Cremat i Valldolig.

Els resultats d'ERC són molt bons, sobretot al centre i Montferrant amb augments de vots en tots els barris, molt superiors als de 2011. El mateix que C's, que obté dos regidors, amb vots sobretot del PP que baixa en picat a tots els barris i es queda amb un regidor. Batega, amb dos regidors, té bona presència a tots els barris en les seves primeres eleccions. El PDB, que en els seus temps havia format part del govern, té xifres marginals.