El convergent Jordi Soler va renovar ahir el càrrec d'alcalde de Calonge i Sant Antoni pels propers quatre anys amb el suport de deu dels disset regidors que formen el plenari.

A l'acord amb el PSC i el PP per la investidura del candidat de CiU i per formar govern s'hi va afegir finalment el vot favorable del representant al ple de Compromís per Calonge - Sant Antoni (CCSA), David Llensa. De moment, però, Llensa no entrarà al govern municipal, tot i que no descarta que pugui acabar-ho fent.

Queden a l'oposició ERC, que va obtenir cinc regidors i que havia estat soci de govern de Jordi Soler durant els últims set anys, i Avancem-MES, a qui CiU també havia intentat sumar al pacte.

En el discurs d'investidura del seu quart mandat, Jordi Soler va remarcar que arrenca un mandat que preveu marcat per l'estabilitat i una majoria prou àmplia per poder tenir un governar fort.

L'alcalde calongí va afirmar que el govern que naixerà per aquest nou mandat tindrà una línia continuista respecte l'anterior i va assenyalar que "aquest serà un govern amb la mirada posada en el municipi, que centrarà l'atenció en les necessitats dels nostres veïns i veïnes, com hem fet fins ara".