Interdigital formarà part dels expositors del Pavelló 6 d'IFEMA, a l'estand 711b, on té lloc una de les fires internacionals més importants del Màrqueting Digital.

Per Interdigital, així com per a molts dels assistents, esdeveniments com OMExpo són una oportunitat per donar-se a conèixer i captar clients que estan interessats a impulsar el seu negoci en línia o bé millorar la seva presència a la xarxa.

A més, el director de Màrqueting en línia d'Interdigital, Miguel Pascual, farà una xerrada sobre les estratègies d'obtenció de clients: el Inbound Màrqueting, que engloba SEO, SEM o Social Media el 24 d'abril de 16:10-16:30 a la Sala Vodafone.

Interdigital és una empresa nascuda a Barcelona que porta treballant més de 16 anys a internet. "El nostre objectiu és la recerca de la solució adequada per a cada un dels perfils que vénen a nosaltres a la recerca d'assessorament i gestió. Des de projectes a mida, disseny i maquetació web i hosting a diverses estratègies i eines de Màrqueting online: SEO, SEM , SMO, Content Màrqueting i Linkbuilding. "

Interdigital ha estat reconeguda per la seva tasca en multitud d'ocasions:

2009: Millor web en DotNetNuke

2010: Millor empresa de desenvolupament web de botigues en línia en els eAwards de 2010

2011: Millor empresa de disseny de botigues en línia als eAwards 2011

2012: Millor empresa de captació de tràfic SEO i SEM en els eAwards 2012

Agència de Màrqueting Interdigital