La Granja Bescuit va celebrar ahir el seu vintè aniversari amb un sorteig davant notari que va tenir lloc a l'establiment del carrer Joan Maragall. Durant la rifa es van sortejar, entre altres premis, un viatge a París per a dues persones i un cap de setmana a l'hotel spa Mas Solà. "Estem molt contents per la participació que ha rebut aquesta iniciativa. En certa manera ja ens ho esperàvem, perquè no és molt normal que se celebrin sortejos com aquest i això la gent ho valora positivament", va comentar Toni Lara, el responsable de l'establiment.

Una vintena de persones es van aplegar fins al local per se?guir de prop el transcurs del sorteig, els guanyadors del qual seran ?informats durant els propers tres dies.

Vint anys d'història

El vintè aniversari de la Granja Bescuit és rebut amb il·lusió i sorpresa pels seus gerents. "Fa vint anys la meva dona Vicky i jo vam obrir el primer local al carrer Migdia. Mai pensàvem que aquesta història s'allargaria tant, i menys si tenim en compte com estan les coses ara mateix", va comentar Lara.