L'estalvi d'aigua s'ha convertit, en els darrers anys, en una de les necessitats més urgents per gran part de la societat. Per aquest motiu, cada dia sorgeixen noves iniciatives que intenten reduir la despesa d'aigua en accions relacionades amb la indústria, el consum o la neteja.

Conscients d'aquest fet, l'empresa Ecowash Girona -situada a la carretera de Santa Coloma, número 80 de Girona (Pol. Industrial Mas Xirgu)- ha trobat la fórmula amb un producte i servei que és capaç de netejar qualsevol mitjà de transport sense utilitzar aigua.

Això, s'aconsegueix gràcies a un producte biodegradable que utilitza substàncies que no perjudiquen el medi ambient i que aconsegueixen acabar amb la brutícia sense utilitzar ni una gota d'aigua. El producte líquid emulsiona i embolica les partícules de pols i les elimina.

A més, la neteja d'Ecowash no és exclusiva de vehicles particulars sinó que també s'estén a flotes de vehicles de lloguer, camions, sector nàutic i tapisseries de la llar o empreses. S´ha de destacar també que la majoria de serveis de neteja es realitzen en tan sols unes hores. Aquest fet facilita al client que es pugui endur el seu vehicle el mateix dia en el que realitza la neteja.

Ecowash Girona és l´única empresa a la província que ofereix aquests tipus de serveis i acumulen una experiència de més de 10 anys.

Una llarga llista de serveis

La llista de serveis que ofereix Ecowash Girona és extensa i s'adapta a les necessitats de cada client. Es poden realitzar tant al taller que tenen ubicat al Pol. Industrial Mas Xirgu de Girona com a domicili.

Neteja interior

La neteja interior es realitza amb molta cura i detall amb pinzells i productes específics per a cada material (pell, cuir o plàstic). D'aquesta manera s'aconsegueix eliminar la brutícia que resta més amagada en marcs, portes, reixetes d'aire condicionat, etc. Els productes, alhora, són antiestàtics, impedint que la brutícia s'adhereixi fàcilment de nou. Aquest servei, també consta d'un aspirat complet.

Neteja exterior

La neteja exterior destaca perquè no s'utilitza la més mínima gota d'aigua i no genera cap tipus d'abocament residual. Els productes que s'utilitzen enceren, impermeabilitzen i donen una nova lluentor a tots els materials tractats.

Neteja de pell i cuir

És sabut que la pell i el cuir són uns materials difícils pel que fa a la seva neteja. Però gràcies a Ecowash, les tapisseries d'aquests materials tornaran al seu aspecte inicial, a més d'una hidratació que protegirà el cuir i la pell del desgast i la sequedat.

Polit de fars

La il·luminació en un vehicle és un factor clau de la seguretat del conductor. Per aquest motiu, amb el polit de fars s'aconsegueix recuperar la transparència total dels fars del vehicle, fet que millora la visibilitat i seguretat en la conducció. A més, l'estètica del vehicle se'n veurà beneficiada.

Neteja interior de camions

El servei de neteja interior de camions és idoni per aquells transportistes que necessiten un rentat de l´interior de la cabina i que disposen de poques hores per a fer-ho. Gràcies a Ecowash, el transportista podrà disposar del seu vehicle el mateix dia en que es realitza la neteja.

Neteja interior de caravanes

Aquest servei té cura de cadascuna de les superfícies i materials dels quals hi ha a l´interior d´una caravana. Per això s´utilitza un producte específic per a cadascun d´ells amb un servei en el que el client es podrà endur el seu vehicle el mateix dia en el que contracta aquest servei.

Neteja de mobiliari

La neteja de mobiliari de la llar és un servei a domicili en el qual s'utilitza tot una gamma de productes d'alta qualitat que asseguren una neteja d'alta precisió. La neteja es pot realitzar en qualsevol tipus de material i mobiliari.

Neteja de mobiliari d'empreses

Per aquest servei, els professionals d'Ecowash es desplacen fins a les instal·lacions per a realitzar la neteja in situ. No s'utilitzen grans màquines ni sorolls que puguin entorpir el ritme de treball habitual de l'empresa.

Per a més informació, ofertes i descomptes, podeu dirigir-vos al seu lloc web www.ecowash.es o trucar al 693 621 478.