Biking Point, l´empresa dedicada al mon del ciclisme, fins ara amb 5 botigues repartides per la geografia catalana i més de 2000m² en total d´exposició, recentment ha obert la seva sisena botiga a Girona, on no hi podia faltar degut a la gran tradició ciclista que regna a la ciutat, en un ampli local situat al cèntric carrer de Barcelona, concretament al número 33, davant l´estació del AVE.

La primera botiga de bicicletes en obrir va ser al 2007 la de Mataró, i des de llavors, i per aquest ordre l´han seguit les botigues de de Tarragona, C/Provença (Bcn), L´Hospitalet i Av. Meridiana (Bcn) a més a més de la botiga on-line que centra l´activitat principal de la seva pàgina web i on trobareu més de 50.000 articles en estoc.

Des del principi, Biking Point s´ha caracteritzar per oferir al seus clients algunes de les millors marques tan de bicicletes, com de recanvis i accessoris del mon del ciclisme, posant especial atenció a les últimes novetats, però amb la perspectiva que donen els més de 7 anys d´experiència. Un exemple clar el trobem recentment, ja que des del primer moment en que les bicicletes amb rodes de 27.5" van sortir al mercat, tot i els dubtes inicials de una part del sector, Biking Point va apostar per elles i va intentar oferir als seus clients la gama més extensa possible de bicicletes amb aquest diàmetre de roda, i el temps està de demostrant, per satisfacció dels seus clients, que aquesta decisió ha estat tot un encert.

Si passeu per la botiga trobareu una amplia exposició de bicicletes de les marques Giant, Scott, Massi, Megamo, BH y les elèctriques Yamimoto, un ampli assortit de components i accessoris de les principals marques, i un taller especialitzat on es poden realitzar tot tipus de reparacions. Com podeu constatar, destaca, per una banda per apostar per marques que son referent en el panorama ciclista internacional com Giant i Scott, i per l´altre, per la aposta per marques del país amb gran tradició, com Massi, de Granollers però amb un gran renom internacional principalment gràcies a les victòries en copa del mon i campionats mundials de la mà de la mítica Marga Fullana, o Megamo, de les mateixes terres gironines, amb seu a Vilablareix.

Segons ens diuen, a més de potenciar les marques del país, la proximitat amb aquets proveïdors, permet un tracte molt més proper i favorable que beneficia les 3 parts, el client, la botiga i la mateixa marca. I si teniu pensat comprar una bicicleta o qualsevol altre tipus d´article relacionat amb el mon del ciclisme, trobareu un equipo altament professional que us oferirà la millor atenció personalitzada.

Si els voleu conèixer una mica millor també podeu visitar les seves xarxes socials, Facebook i Twitter, on es mostren actius i propers als seus seguidors, sempre amb la intenció de facilitar les coses als clients i mantenir un fil de contacte constant amb ells. També conten amb un canal de Youtube, on ja tenen anotades més de 1.000.000 de reproduccions, i trobareu des de presentacions de producte que tenen disponible a les seves botigues, fins a vídeos tutorials de mecànica.

Us deixem un vídeo presentació de les seves 5 primeres botigues i on veureu que la botiga de Girona ja era tot un projecte real, mireu fins al final.