A Escenaris Valladar ens dediquem al lloguer d'escenaris (alquiler de escenarios) tarimes, estructures, passarel·les per a esdeveniments, de caràcter empresarial com social.

Som una empresa que des de 1980 Què ens dediquem al lloguer i venda d'escenaris a nivell nacional. Les nostres estructures en un disseny que fan que siguin una bona opció per als nostres clients.

Tenim un gran estoc d'escenaris per a qualsevol tipus d'esdeveniments, es fa alhora serveis personalitzats segons cada client.

Els nostres serveis:

Tenim muntatge d'escenaris: Els nostres escenaris són adaptables a les mesures que el client desitgi.

Torres: Muntem torres a diferents altures, amb bigues de càrrega de fins a 1.200 kg. Per volar so, canons de llum, càmeres de televisió o per a la col·locació de pantalles LED amb posterior de seguretat per a ancoratge de la mateixa.

Gradres: Després de molts anys d'experiència en muntatge de grades per mítings polítics i grades per a esdeveniments, estem capacitats per muntar tot tipus de grades fins a 5 metres d'alçada, amb possibilitat de diferents nivells a diferents alçades, variant la profunditat segons les necessitats, donant opcions com col·locar cadires o seure directament, aportant tot el necessari si vostè decideix el lloguer de grades.

Tanques anti-allaus: Comptem amb tanques anti-allau de tota mena, rectes, passa-cables, portes, tancaments de cantonada, tanques especials per salvar angles concrets, etc.

Les estructures que tenim

Agències d'espectacles, concerts, festivals, audiovisuals, ajuntaments, organismes oficials, esdeveniments per a empreses i `particulars, col·legis , partits Polítics, hotels...

No dubti de consultar-nos per qualsevol dubte a:

Atenció al client

91 887 50 96

info@escenariosvalladar.com