Al cor de l’Alt Empordà i a prop de paratges naturals tan espectaculars com els Aiguamolls de l’Empordà o la Costa Brava es troba una de les joies culturals i arquitectòniques de Catalunya; el Castell de Peralada. Aquest espai idíl·lic envoltat d’una aurèola de llegenda s’ha consolidat com un indret extraordinari on celebrar esdeveniments i banquets de tot tipus. Els seus 30 anys d’experiència el converteixen en una garantia d’èxit per a totes les parelles que busquen fer del seu casament un dia únic i recordat per tothom.

Cerimònies estil Peralada

Castell de Peralada ofereix la possibilitat de celebrar tant cerimònies religioses a la majestuosa església gòtica del Carme, amb capacitat per a 400 convidats, com casaments civils a la imponent Biblioteca del Castell. I això no és tot, ja que cada cop són més habituals els enllaços i aperitius a l’aire lliure en els seus encantadors i romàntics jardins.

Experiència gastronòmica

L’oferta culinària del Castell de Peralada és un dels pilars en totes les seves celebracions. La seva excel·lent proposta gastronòmica combina els suggeriments més tradicionals de la cuina catalana i empordanesa amb d’altres propostes més innovadores. Tot això a través de l’excel·lència dels productes de proximitat, del servei de sala i d’una magnífica selecció de vins i caves de la zona. I el millor de tot, poden adaptar la seva oferta gastronòmica a la teva mida, des de 98€.

La festa continua

Castell de Peralada ofereix també diferents propostes per tancar un casament de la millor manera possible. Després del banquet, els nuvis i els seus convidats poden posar el punt final a un dia tan especial ballant fins a la matinada a la sala Cotton Club o temptant la sort al Casino. A més, a poc més d’1Km del Castell es troba ubicat el magnífic Hotel Peralada Wine Spa&Golf, un espai idíl•lic on passar la nit, relaxar-se i seguir gaudint de l’Empordà.

Portes obertes per a nuvis

El proper diumenge 13 de desembre, a les 11h, Castell de Peralada celebrarà una nova jornada de Portes Obertes per a nuvis. Serà una gran oportunitat per viure en primera persona com d’especial podria ser el teu casament o celebració en aquest idíl·lic espai. És imprescindible realitzar confirmació prèvia d’assistència trucant al telèfon 972 53 81 25.