Després de l'èxit collit en l'edició anterior, la prestigiosa escola britànica Slice of Britain, tornarà a portar a Girona, el seu mètode British Living, recreant una veritable escola britànica, amb matèries variades (història, geografia, esports, teatre€) impartides per professors especialitzats, oferint un ampli ventall de vocabulari i coneixements, dins d'un curs dinàmic i divertit. El seu mètode ha demostrat la seva eficàcia a Anglaterra amb milers d'alumnes estrangers. Segons ens explica la Dra. Louse McGaughlin, directora pedagògica: «Molts estudiants ens pregunten per la possibilitat de seguir el nostre mètode "British Living" al seu propi país sense haver de viatjar a Gran Bretanya».

La Dra. Louise McGlaughlin (llicenciada en llengua i literatura anglesa, doctorada en lingüístiques aplicades, inspectora i formadora d'International House€) ha dissenyat un programa a mida per als alumnes introduint-los en una llengua estrangera i aconseguint resultats espectaculars. El pla educatiu es basa en conceptes que ja funcionen en altres parts del món, en les quals col·legis s'enfronten al repte d'integrar estudiants de diferents nacionalitats i cultures en una llengua d'estudi comú.

Saben que la millor manera d'aconseguir fluïdesa i confiança per al domini d'una llengua és començar el seu aprenentatge a una edat primerenca i en ser possible viatjant a un país de parla anglesa, estant immersos en l'idioma i la cultura anglesa. No obstant això per als alumnes més joves i per als seus pares passar dues o tres setmanes a l'estranger, en molts casos, no és factible. Per aquesta raó es traslladen durant el mes de juliol a Girona, amb l'objectiu d'oferir aquí el mateix rigor i serietat que a Gran Bretanya, de fet, seran professionals nadius seleccionats i formats per Slice of Britain, els que imparteixin classes en el Col.legi La Salle de Girona.

Finalment, els responsables de Slice of Britain, expliquen que després de visitar nombrosos col·legis a la comarca van optar pel prestigiós Col.legi La Salle, per la seva projecció europea i per la seva dedicació a l'ensenyament de qualitat.

Slice of Britain oferirà una xerrada informativa en el Col·legi La Salle de Girona, situat a C/ La Salle, 12 el dimecres 27 d´abril a les 18h.

El curs està obert a alumnes de tots els col·legis de Girona i voltants.

Podreu trobar més informació a la seva web www.sliceofbritian.org; en el telèfon 952 353 976 o en la següent adreça de correu electrònic david@bradenenglish.co.uk i també a la web del col·legi: www.girona.lasalle.cat.