En els últims anys s'ha experimentat un gran canvi en el comportament dels consumidors de telefonia mòbil. Fa uns 5 anys ningú imaginava comprar un telèfon lliure i comprar-lo al comptat o pagar-lo a terminis, llavors, eren les companyies telefòniques les que incloïen el mòbil en els seus plans tarifaris, i el client tenia la sensació que l'hi havien regalat o era gratis, res a veure amb la realitat, ja que en les tarifes s'abonava realment aquest cost.

Fa uns tres anys, les companyies van canviar el seu sistema de finançament de telèfons i van començar a rebaixar els plans tarifaris i oferir una gran varietat de mòbils finançats a 24 mesos. Al final era el mateix amb noms diferents, però el comportament del consumidor va canviar: ara el telèfon costava diners i era un cost important per a l'individu. A causa d'això, va sorgir una nova oferta a gran escala de terminals lliures, amb finançament o sense ell.

PopMobile és una petita empresa nascuda a Girona i que està aconseguint una reeixida expansió per tota la província i Barcelona, amb 8 tendes especialitzades. A més dels accessoris telefònics i les reparacions, un dels seus forts és la telefonia lliure, oferint un servei completament diferenciat del que ofereixen els grans magatzems.

Quan visitem una tenda PopMobile, el primer que crida l'atenció és la imatge d'una empresa seriosa i propera, amb capacitat de solucionar qualsevol problema d'una forma eficient. Una vegada que un dels seus dependents s'apropa a nosaltres, ens adonem, que darrere d'aquesta imatge hi ha un gran treball de preocupació per l'atenció al client, amb un personal amb grans capacitats comunicatives i grans coneixements en la matèria, que fan que et deixis portar en un ambient de total confiança.

La telefonia lliure és una de les grans apostes d'aquesta modesta empresa, oferint una gran varietat de solucions als seus clients. En les seves vitrines podem veure exposada telefonia d'alta gamma, mitjana i baixa a uns preus molt econòmics i competitius, gens a envejar a les grans superfícies. Però a més de l'exposat, tenen la capacitat d'oferir qualsevol mòbil del mercat, inclosos els descatalogats, servei que utilitzen molts nostàlgics.

Es defineixen com un peix petit, especial i deliciós en un món plagat de grans taurons. El seu valor és la seva atenció, i en aquest camp, els grans magatzems tenen un camí molt llarg per arribar a un nivell acceptable d'atenció al client, per aquest motiu, quan comprem a PopMobile sortim amb un telèfon completament configurat, amb les dades passades de l'antic al nou, els contactes intactes, les fotografies ben ordenades, i les xarxes socials perfectament instal·lades. Realment un servei molt complet i de qualitat.

Així, diuen ells, la seva principal diferència és que del seu establiment surts amb tot muntat i ben muntat, perquè un no s'hagi de preocupar d'on vas deixar o on estan aquestes fotos i/o contactes, per seguir amb la vida sense notar amb prou feines canvis. Diuen que aquest servei és clau en les seves vendes, ja que són moltes persones que el fet canviar de telèfon els suposa una odissea d'informació. Tot això és totalment gratis en comprar el telèfon en el seu establiment.

Respecte a les formes de pagament, han estrenat recentment el seu servei de finançament de fins a 20 mesos, que està tenint molt d'èxit entre els seus clients, ja que en el finançament, es pot introduir, el telèfon, els accessoris i fins i tot l'assegurança tot risc del mòbil. Aquest últim producte és interessant esmentar-lo, ja que a més de trencament, humitats o robatori, que ho inclouen la majoria de companyies, ells també inclouen pèrdua i descuit, sent la pèrdua i el descuit els sinistres més habituals en telefonia mòbil.

Sens dubte PopMobile ofereix una gran varietat de telèfons mòbils lliures i a uns preus molt atractius, igual que els seus serveis. És una molt bona opció d'obligada visita abans de decidir on comprar el teu telèfon. El seu assessorament i els seus serveis aclariran tots els teus dubtes.