Torna una nova edició del Trocathlon, la fira del material esportiu de segona mà. Del 3 al 18 de març renovar el material esportiu d´una forma econòmica i pràctica serà possible gràcies a la carpa que s´instal·larà durant dues setmanes al Decathlon de Girona.

El Trocathlon és una oportunitat on poder vendre un producte vell que no s´utilitza i obtenir-ne una rendibilitat, així com comprar un producte d´ocasió revisat prèviament pels comerciants de la botiga. Una activitat, amb cinc anys d´experiència, que té com a objectiu donar una segona oportunitat al material que ja no s´utilitza.

«En aquests cinc anys, gràcies al Trocathlon he provat diferents esports venent el material que ja no utilitzava i comprant-ne de noves disciplines», explica un client fidel a l´activitat. I és que aquesta és una de les altres oportunitats que t´ofereix la fira: l´opció de reinvertir els diners d'un producte que ja no s´utilitza per a un altre.

A l´hora de vendre el material, la botiga comptarà amb un equip d´especialistes per tal d´avaluar el producte i fixar-li un preu de venda juntament amb el propietari. En el cas que el producte es vengi, el propietari rebrà un correu electrònic amb un val de compra Decathlon per un import equivalent al preu de venda.

Tot el material esportiu present a la fira serà revisat pels especialistes. D´aquesta forma, el comprador del material de segona mà s´assegura que el producte està en bon estat.

Paral·lelament, la fira del material esportiu de segona mà comptarà amb diferents activitats per tal de motivar la compra.

El dissabte 4 de març es durà a terme, a les sis de la tarda, una exhibició de pole dance. Es tracta d´una forma de ball que utilitza com a element una barra vertical sobre la qual la ballarina realitza la seva actuació.

El següent dissabte, l´11 de març, els més petits podran gaudir d´una gimcana infantil, a les deu del matí, que anirà relacionada amb el món de les quatre R´s: reutilitzar, reciclar, reduir i reparar. Els quatre elements amb els quals es basa el Trocathlon.

Finalment, el dissabte 18 de març, hi haurà una classe de pilates i un circuit cross a les 10 del matí. Totes les activitats estan obertes a tots els públics i són gratuïtes.