La clínica Dental Spa, amb 20 anys d'experiència, ha evolucionat en la seva praxi clínica buscant l'excel·lència. El seu recorregut va començar amb una clínica petita i a causa de la demanda dels seus clients, Dental Spa ha crescut amb l'obertura de noves clíniques. «Som pioners en la implantologia, sempre hem estat i estarem en formació permanent per millorar els nostres serveis amb l'exigència actual i buscant l'excel·lència en els nostres tractaments», exposen des del centre.

La clínica compta amb un equip avalat amb títols pels millors centres d'EUA i Europa, considerats els millors del món. «Estem representats pels millors metges-odontòlegs oferint la seva màxima qualitat i acompanyant la ideologia de l'odontologia no comercial», apunten.

Multitud de serveis

El punt fort de Dental Spa és la regeneració òssia guiada, la regeneració tissular guiada i la implantologia. A més, el centre també realitza cirurgies plàstiques bucals i la regeneració tridimensional dels teixits maxil·lars utilitzant cèl·lules osteogèniques pròpies dels pacients. Un altre dels serveis que ofereix és la cirurgia plàstica periodontal i empelts per a recobriment de recessions per aconseguir una harmonia en el somriure.

Dental Spa també duu a terme estètica dental i facial, Smile desing amb caretes en tècniques directes i indirectes amb previ estudi i personalització en cada cas, aclariments dentals (blanquejaments) amb les millors tècniques, implants d'àcid hialurònic, mesoteràpia, perfilat i estètica del llavi, recobriment de les línies d'expressió, rehabilitacions complexes bucals en pacients amb desgasts severs i bruxisme, lífting facial (bichectomia).

«Odonto-fòbia? Tenim servei de sedació conscient, els nostres experts en anestesiologia cobreixen les necessitats per relaxar i crear benestar en aquells pacients que tinguin fòbies i pors», destaquen des del centre.

A més, la clínica és pionera en regeneració amb barreres de gairebé qualsevol deficiència d'os en els pacients. «Fem servir tecnologia avançada i d'avantguarda, amb escàners òptics per a presa d'impressions i CBCT ( Cone Beam Computed Tomography) on la imatgeria és precisa i de màxima qualitat per al millor diagnòstic», expliquen. Dental Spa compta amb un equip de professionals, entrenats per donar la màxima qualitat personalitzada als seus pacients.