El tractament estètic amb Plasma Ric en Factors de Creixement (PRGF) es presenta com una de les últimes novetats en el rejoveniment facial (Antiaging Facial). Es tracta d'una tècnica que permet aïllar i utilitzar els factors de creixement (substàncies bio-estimulants) presents al plasma del mateix pacient amb la finalitat d'estimular, potenciar i accelerar la regeneració dels teixits.

Després d'aïllar els factors de creixement del plasma del pacient (concretament es necessita el Factor de Creixement Epidèrmic), aquests s'apliquen a la pell de la cara, del coll i de l'escot amb la finalitat d'estimular la regeneració dels teixits, produint, d'aquesta manera, un augment del gruix, finor i lluminositat de la pell, i mitigant els efectes del procés d'envelliment.

L'obtenció del plasma ric en factors de creixement és senzill: només s'ha d'extreure un petit volum de sang del pacient, introduir-ho en tubs amb un anticoagulant, separar les fraccions plasmàtiques mitjançant la centrifugació controlada i després utilitzar el plasma ric en factors de creixement a la pell de la cara, l'escot i el coll per estimular la seva regeneració i així aconseguir un aspecte més jove.

És un tractament que es pot aplicar a partir dels 35 anys, a nivell preventiu, per alentir el procés d'envelliment i a partir dels 45 anys amb fins regeneratius i ­correctius.