Per què va decidir instaurar un gimnàs a Platja d'Aro?

Perquè juntament amb la meva parella vam detectar que a Platja d´Aro no hi havia cap centre de fitness, només un hotel i un càmping oferien aquest servei, però no hi havia cap empresa que es dediques exclusivament al rendiment esportiu. Per això vam decidir crear el VerbaGym, un gimnàs que encaixes amb el tipus de població que hi ha a Platja d´Aro. El 2014 vam comprar el local, situat a l´avinguda de Castell d´Aro nº75, i l´1 de juny del 2016 vam obrir per primera vegada les portes del gimnàs.

Amb quines dificultats us vau trobar en el moment de dur a terme el vostre projecte?

Si vols que et sigui sincer, no ens vam trobar amb cap dificultat. I també ens va faciltiar les coses poder comptar amb el suport de BBVA en quant al finançament.

Com va ser aquesta col·laboració amb el banc?

BBVA ens va ajudar a acabar de dur a terme el nostre projecte, a fer-lo possible, amb una petita aportació econòmica amb molt bones condicions. A banda, en tot el procés de creació del gimnàs vam comptar amb el seu suport i el seu servei ràpid i àgil. I no només això, perquè gràcies a aquesta col·laboració vaig poder realitzar el curs «Yo soy empleo» que duen a terme BBVA i ESADE encarat a directius o gerents amb l´objectiu de transmetre les eines necessàries en les àrees clau de l'empresa per impulsar el creixement i la generació d'ocupació.

Què li va suposar per la creació de la seva empresa realitzar aquest curs?

Ja comptava amb una formació base, però realitzar aquest curs em va permetre actualitzar els meus coneixements sobre el món empresarial i em va ajudar a crear l´empresa. Va ser una gran experiència que m´ha permès adquirir coneixements en una escola de prestigi com és ESADE.

Aquest mes de juny, farà un any que va fer possible el seu projecte. En què s´ha convertit el gimnàs?

El VerbaGym s´ha convertit en un centre que va més enllà del fitness, és un centre que ofereix salut i benestar. Avui el VerbaGym de Platja d´Aro compta amb una sala de fitness, tres aules d´activitats dirigides -una de cycling, l´altre de pilates i una sala gran d´aeròbic-, i una pista de pàdel. A banda, el centre també compta amb una cafeteria i un local d´estètica mèdica on es pot realitzar qualsevol tractament de bellesa, així com un servei de nutrició i fisioteràpia.