BBVA amb la digitalització
Marià Guàrdia, ambaixador digital de BBVA 

«L'entitat ajuda els clients a estalviar i controlar les seves despeses»

23.05.2017 | 07:10
«L'entitat ajuda els clients a estalviar i controlar les seves despeses»

Controlar les despeses familiars, els ingressos i els estalvis dels comptes bancaris és pràctic i senzill amb l´APP de BBVA, una aplicació que ofereix diversos avantatges al client.

Per saber què passa amb els nostres diners, BBVA ho posa fàcil amb l´eina «El meu dia a dia». Què ens permet?

Tenir els diners sempre sota control. Es tracta d´una eina completa, molt intuïtiva i molt fàcil d´utilitzar, que et permet veure els ingressos i les despeses ordenats en categories i subcategories per facilitar la gestió dels comptes i saber en què destines els teus diners: la casa, el transport, l´oci, moda, bellesa... Aquesta informació és molt útil per planificar i prendre decisions a l´hora d´estalviar o de gastar.

Parlant de despeses, una altra funcionalitat de l´aplicació està pensada per ajudar l´usuari a gastar menys...

L´opció «Els meus pressupostos» permet al client fixar-se un sostre en les àrees que consideri oportunes. És a dir, posar un topall de despesa a cada un dels apartats (casa, transport, oci, moda...), útil per regular les compres i mantenir-se dins dels paràmetres fixats de despesa personal o familiar. És una eina per ajustar-se al pressupost i controlar al detall les despeses generades.

Un control exhaustiu sobre en què es gasta els diners ajuda el client a estalviar?

Tant l´eina «El meu dia a dia» com «Els meus pressupostos» ajuden a tenir més control dels diners, amb informació precisa dels ingressos i les despeses, i de si s´estalvia o no. Per aconseguir estalviar, hi ha una funcionalitat que complementa «El meu dia a dia» i «Els meus pressupostos» que és «Les meves metes».

Com funciona i com ens ajuda l´eina «Les meves metes»?

Permet crear una guardiola d´estalvi per a projectes concrets o per a unes vacances, per exemple. El funcionament és simple: BBVA genera un compte paral·lel amb funcionalitat de guardiola, on no es poden domiciliar rebuts ni altres moviments, només l´estalvi que es fixi el client amb la periodicitat que s´adapti a les seves possibilitats. Aquest compte està exempt de comissions i altres càrrecs i ofereix la possibilitat de fer ús del saldo en qualsevol moment si és necessari. Amb la voluntat d´ajudar a aquest estalvi, BBVA informa periòdicament al client del percentatge aconseguit, per tal que sigui un al·licient. Amb aquesta planificació, el client estalvia sense pràcticament adonar-se´n o bé fent un esforç que valdrà la pena, ja que la recompensa serà aconseguir el repte marcat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema