Mibrasa és una empresa jove que va arrencar fa sis anys, en plena crisi econòmica. Com va ser aquest procés?

Mibrasa és el resultat de l´esforç de dues generacions d´empresaris dedicats al sector de l´hostaleria. Aquest procés s´ha vist enriquit per l´aportació innovadora de joves emprenedors amb alta motivació i decisió ferma en la consolidació de Mibrasa, marca que ja exporta a més de 45 països.

Què us diferencia de la vostra competència?

El que ens diferencia en el mercat és l´altíssima qualitat de tots els nostres productes Mibrasa, un nivell de preus molt competitius i un constant esforç en el desenvolupament de nous productes. Treballem mà a mà amb cuiners de tot el món per satisfer les necessitats més exigents.

Per què vau decidir establir la vostra empresa a Palamós?

Hem nascut i crescut a Palamós. Tenim la sort de viure en una zona privilegiada en el cor de la Costa Brava, molt ben comunicada i oberta al mar Mediterrani.

Després de sis anys de posada en marxa, fins a on heu arribat com a empresa?

Hem consolidat Mibrasa com una marca de referència en l´àmbit internacional dins el món de l´hostaleria, creant una xarxa de distribució internacional amb xefs i sales de demostracions arreu del món.

Quins són els trets més importants que distingeixen els forns de Mibrasa?

Pel que fa a disseny i rendiment, el mínim manteniment que aquest forn requereix, gràcies a la seva solidesa i a la immillorable qualitat dels seus components i el moderat consum de carbó que es requereix. En l´aspecte funcional, la consecució d´agradables textures i matisos sensitius, la sinceritat i noblesa del procés, el resultat del seu cuinat i l´agilitat i polivalència del mètode: carns, peixos, marisc, verdures...

Fa uns mesos vau decidir establir una relació comercial amb BBVA, per què vau escollir aquesta entitat?

Teníem unes necessitats especials i ells les varen saber satisfer a un preu molt competitiu. A més l´entitat sempre s´ha mostrat interessada a treballar amb nosaltres i per això vam decidir apostar per ells.

La relació comercial ha estat positiva?

Sí, tinc molt bones expectatives amb l´entitat. A banda, el tracte humà amb el personal de BBVA de Palamós ha estat molt bo, de tu a tu.

Restaurants amb Estrelles Michelin utilitzen els vostres forns.

Restaurants dirigits per prestigiosos i guardonats xefs de diferents països i cultures gastronòmiques són equipats amb forns Mibrasa. Entre ells podem destacar el Miramar a Llançà de Paco Pérez que té dues estrelles Michelin, el Hertog Jan a Zedelgem (Bèlgica) de Gert de Mageleer amb tres estrelles, l´Esperanto d´Estocolm (Suècia) de Sayan Iskssen amb una estrella, entre altres.