Què va portar BBVA a desenvolupar Clic&Pay?

El banc està en constant recerca de solucions per facilitar la gestió de les finances tant a nivell personal com de les empreses. Clic&Pay neix en el moment que detectem que el col·lectiu d´autònoms i Pimes tenia una necessitat de finançament per fer pagaments recurrents, com ara impostos, assegurances socials, nòmines o proveïdors. Fins ara aquest aspecte es cobria amb diferents productes del banc que no tenien aquesta finalitat concreta, per això vam desenvolupar Clic&Pay. Vam idear una nova modalitat de finançament amb la finalitat que fos molt senzilla i convenient per al client, i que donés solució a aquesta necessitat.

Quins són els seus avantatges?

Clic&Pay és una línia de finançament que permet al client disposar online de liquiditat per als seus pagaments habituals, i tot això sense interessos. És un producte que ofereix flexibilitat i immediatesa perquè permet disposar al moment just de la quantitat necessària i sense costos si no s´utilitza. En cada una de les disposicions el client paga una quantitat única (varia en funció del termini de la disposició, des del 0,5% fins al 2%) i sense interessos. D´aquesta manera, només han de retornar l´import sol·licitat en el termini corresponent, la qual cosa els permet seguir atenent el seu negoci sense dificultats de tresoreria.

Com es pot sol·licitar el producte?

El procés és molt senzill. El client primer ha de sol·licitar l´obertura de la línia de finançament al seu gestor. Una cop concedida, el client disposa dels diners que necessita quan, com i des d´on vulgui (mòbil, web, oficina). Com a exemple de la seva conveniència, un autònom revisant els seus comptes un diumenge podria disposar d´aquest sistema a través del mòbil de forma immediata.

Com ho valoren els clients?

Clic&Pay ha tingut un gran acolliment entre els clients. En només 12 mesos més de 8.000 clients ja ho estan fent servir a Catalunya. La destinació més habitual és la de proveïdors i la d´impostos. El finançament total acumulat utilitzat pels clients ja supera els 255 milions d´euros a Catalunya. Fins ara, el perfil de client que més ho fa servir és, per igual, Pimes i autònoms.

Com contribueix aquest producte a l´aposta de BBVA per a la digitalització?

Clic & Pay se suma a la gamma de serveis digitals que es troben a disposició de l´autònom i les Pimes des del mòbil, com són Commerce360, tots els serveis integrats en NetCash, SmartPay... BBVA treballa per donar al client un servei multicanal, on pugui gestionar el seu dia a dia amb facilitat, rapidesa i conveniència. Clic & Pay és un producte molt innovador que satisfà una necessitat àmpliament demandada pels clients i amb el qual BBVA respon de forma pionera al mercat.