Com ha evolucionat l´empresa al llarg d´aquests anys?

En els seus orígens, l´empresa es dedicava a la manipulació de la llauna i fabricació de tubs per estufes. En la dècada dels seixanta l´empresa va evolucionar cap a la canonada industrial sent entre les seves aplicacions: l´extracció d´aire, pols, fums i subproductes; el transport de sòlids i partícules en línies de producció; i la ventilació, climatització i refrigeració de processos industrials.

Com us heu adaptat a aquests canvis?

Preparant la nostra indústria amb maquinària de nova tecnologia làser. Actualment, estem exportant a més de 30 països en tot el món, Ros és un referent en la fabricació de sistemes de canonada modular de xapa inoxidable i galvanitzada.

Treballant des del 1867 en la metal·lúrgica, què és el que us ha situat com a líders dins aquest sector?

Aquest 2017 significa per Ros un any molt especial perquè l´empresa compleix 150 anys. L´objectiu comú és l´aportació al mercat d´un producte amb la màxima qualitat possible, amb identitat pròpia, diferent i que es desenvolupa i fabrica íntegrament a les nostres instal·lacions, amb l´objectiu de buscar la plena satisfacció dels nostres clients, oferint-los en tot moment les solucions tècniques que millor s´adaptin a les seves necessitats.

Aquest 2017 heu adquirit una divisió de tubs de la multinacional alemanya Schütz, ubicada a El Pla de Santa Maria (Tarragona).

Què us aporta aquesta nova adquisició?

Aquesta adquisició ens permet ampliar la gamma de productes en tubs simples i aïllats inoxidables en el sector de xemeneies. Les característiques d´aquesta empresa són d´una superfície de 5.000m2 i compta amb una plantilla de 40 treballadors i té una facturació de cinc milions d´euros.

Econòmicament, qui us ha ajudat en aquest procés?

Hem comptat amb el suport del BBVA per poder dur a terme aquesta operació.

Per què vau decidir optar per aquesta entitat bancària?

BBVA és una entitat en la qual portem treballant des de fa molts anys i ja en el primer moment vam pensar que podríem comptar amb ells; són competitius, eficaços i ens van saber donar una resposta ràpida i que s´adaptava al que necessitàvem.