En gairebé 45 anys de trajectòria, Gràfiques Lamolla no ha deixat d´innovar en els seus processos de producció. Actualment, en què basen l´activitat?

La nostra activitat està basada en la impressió òfset, amb diferents tècniques i sobre diferents suports, per tal d´aconseguir fabricar uns envasos i impresos molt atractius i diferenciats.

Mantenen el caire familiar i el compromís amb un producte de qualitat. Això els diferencia d´altres del mercat?

No sé si ens diferencia però intentem donar un tracte molt proper i personalitzat al nostre client. Pel que fa a la qualitat, per a nosaltres és importat fer ressaltar, i ens en sentim orgullosos, que som una pime però amb el mateix nivell d´equipament (no en quantitat, però si en qualitat) que les grans empreses d´arts gràfiques.

On venen?

Majoritàriament a Catalunya i l´Estat Espanyol, però també exportem a altres països, principalment a França.

Quin és el seu mercat?

Bàsicament el món del packaging per als sectors tèxtil, cosmètic, alimentari, cellers i petits electrodomèstics.

Com ha canviat i evolucionat l´empresa amb el pas dels anys?

En el transcurs dels gairebé 50 anys de Gràfiques Lamolla ens hem anat adaptant a les exigències del mercat, invertint en la tecnologia més puntera del nostre sector per poder créixer conjuntament amb els nostres clients, facilitant-los un nivell de presentació de producte sempre actual.

Són una empresa de tecnologia capdavantera. L´any passat BBVA els va ajudar a finançar amb leasing mobiliari i compra de maquinària. En què van invertir?

En una nova màquina impressora òfset KBA 105Pro de sis colors i vernís amb la qual podem augmentar la producció, mantenint i millorant el nivell de qualitat que ens caracteritza.

Quin suport han rebut de BBVA?

Com que es tractava d´una inversió molt important, el suport i la implicació dels gestors de BBVA ha estat fonamental per poder dur a terme l´adquisició.

Quina valoració en fan?

Molt bona. I no és la primera operació d´aquestes característiques que fem amb aquesta entitat bancària. Valorem especialment que hagin sabut entendre el nostre projecte de mantenir l´empresa molt ben equipada, com a clau per ser competitius, tant a escala nacional com internacional.

Com encaren el futur?

Tot i els moments que viu el món empresarial, l´afrontem amb optimisme. La incorporació de la nova màquina ens permet seguir mantenint el grau de satisfacció dels nostres clients en un nivell molt elevat i, sens dubte, per a nosaltres aquesta és la millor garantia de futur.