La investigació que porten a terme els pèrits d'Hisenda sobre Carlos Fabra busca aclarir si els suposats ingressos milionaris que obtenia el líder provincial del PP es canalitzaven cap a altres integrants de la família. Fonts judicials pròximes al cas assenyalen que els extractes de moviments dels comptes oberts per Fabra estan sent "analitzats conjuntament amb altres, on la titularitat correspon al cònjuge del contribuent o a altres membres de la família que també estan sent objecte de comprovació inspectora, tot això per depurar traspassos entre diferents comptes bancaris, en especial entre tots dos cònjuges".

Entre la informació que els pèrits d'Hisenda van demanar a ?Carlos Fabra figuren diversos ?ingressos en els quals apareix el nom de la seva filla Andrea Fabra, diputada nacional del Partit Popular per Castelló. La parlamentària consta com a cotitular, al costat del seu pare, en un compte de La Caixa a la qual van anar a parar quatre ?ingressos entre gener i setembre de l'any 99. Una d'aquestes transferències es va realitzar per un ?import de 450.000 pessetes el 4 de ?gener d'aquest any i un altre per 310.000 el 20 de setembre.

A més, els inspectors de l'Agència Tributària investiguen l'origen d'altres dos ingressos més en els quals apareix com a cotitular Andrea Fabra: un per 300.000 pessetes datat el 23 de febrer del 99 i un altre per 200.000 l'1 de març. A més, aquesta apareix en desenes de moviments, per centenars d'euros, comptabilitzats durant l'any 99, tal com consta en els extractes als quals va tenir accés el diari Levante de Castelló.