Un veí de la localitat corunyesa de Cambre va matar ahir a la nit de dues ganivetades la seva exparella en una àrea de servei de l'AP-9 a Vilaboa (Pontevedra) després de negar-se a lliurar la filla de tots dos a la seva mare, de nacionalitat brasilera i resident a Portugal. Després, L.M.C.F, d'uns 40 anys, va lliurar el cos de la dona, F.M.S., de 30 anys, en una caserna de la Guàrdia Civil de Cambre, on es va desplaçar en el seu vehicle. El jutge del Jutjat de la Dona de La Corunya ja va dictar una ordre de detenció provisional, comunicada i sense fiança per un suposat delicte d'assassinat.

Els fets, coneguts ahir, van succeir després que el cap de setmana passat l'home anés a Porto (lloc de residència de la dona) a buscar a la filla de tots dos per passar el cap de setmana a Cambre. Però quan li tocava portar la nena amb la seva mare, l'home va anar sol a Porto. Allà, va mantenir una discussió amb la seva exparella, la qual va decidir viatjar fins a Cambre per acordar el trasllat del menor.

En el viatge de tornada a Galícia, tots dos van discutir. Després d'aquesta discussió, l'home va assestar dues punyalades a la dona al tòrax quan es trobaven a l'àrea de descans del quilòmetre 135 de l'AP-9. Fonts de la investigació indiquen que les dues punyalades van ser suposadament fetes amb dos ganivets.

Passats dos quarts d'onze de la nit de dilluns, l'home va arribar a la caserna de la Guàrdia Civil a Cambre amb el cos de l'exparella en el seient del darrere del vehicle.