Dos nens de dos i tres anys d'edat van morir ahir a la tarda a causa d'una intoxicació de fum en un incendi que es va produir en un habitatge de dues plantes situat al número 31 de carrer del Mig, a Eivissa, segons que van informar fonts del servei d'emergències 112. L'incendi es va originar a passades les cinc de la tarda quan els menors ?-un nen i una nena-, que segons les primeres informacions són d'origen sud-americà, es trobaven en el domicili familiar ubicat a la zona de La Marina, en el casc antic de la capital eivissenca.

De moment es desconeixen les causes exactes que van originar el foc que va desembocar en la tragèdia. Al lloc dels fets hi van acudir efectius de la Policia Local i Nacional i dels bombers d'Eivissa. També hi va acudir un equip de psicòlegs per atendre els familiars dels petits morts. Així mateix, s'ha personat al lloc del succés l'autoritat judicial i el metge forense, per procedir a l'aixecament dels cadàvers.

Efectius del 061 van enviar dos UVI mòbils i una ambulància de suport vital bàsic que van realitzar maniobres de reanimació als menors i van assistir a una persona d'edat avançada per inhalació de fum. L'estat d'aquest darrer no revestia gravetat.

Van ser els veïns els que van alertar els bombers del fum que sortia d'un habitatge. Encara que l'incendi va quedar controlat en una hora, en un principi l'intens fum va dificultar l'accés a l'edifici.