Santiago del Valle, empresonat per la mort de la petita Mari Luz Cortés, va estar sotmès ahir al seu quart judici per abusos sexuals a nenes i va apel·lar a la seva pedofília recurrent i fantasies sexuals amb nenes de 7 o 8 anys, que diu patir des que una filla de 25 mesos va morir atropellada.

El judici va quedar vist per a sentència en el jutjat penal 5 de Sevilla, a on del Valle va arribar protegit per una dotzena de guàrdies civils i forces especials de la Policia, el que no va evitar que fora increpat amb crits d'"assassí" per diverses persones d'ètnia gitana que esperaven a les portes del Jutjat de Guàrdia.

La vista es va celebrar a porta tancada però els lletrats presents van informar als periodistes que del Valle va començar al·legant les seves "alteracions de memòria" per no recordarel succeït, encara que a poc a poc va anar reconeixent els fets encara que sense atribuir-los motivació sexual.

Així, va reconèixer que va agafar una nena de quatre anys, a la qual va abordar en un pati comunitari, en braços i que la va agafar per la cintura però va explicar que ho va fer "perquè no caigués".

Santiago del Valle, segons els citats advocats, va reconèixer davant la jutge "que li agraden les nenes de 7 o 8 anys i que sap que això no està bé", però que té aquesta tendència des que una filla seva de 25 mesos va morir atropellada per un camió i des que la Junta d'Andalusia li va treure dos fills més, arran de ser condemnat per abusar de la seva filla de cinc anys.

L'advocat defensor, Francisco Salas, va manifestar que "si realment ho va fer, està penedit".