Un dels terroristes que es troben a l'hotel Oberoi Trident de Bombai, a l'oest de l'Índia, ha assegurat que set dels seus homes retenen diversos ostatges a l'edifici i ha reivindicat l'alliberament de tots els "mujahidins" presos, segons ha informat 'The Times of India'.

"Hi ha set dels nostres dins de l'hotel Oberoi", ha declarat un tal Sahadullah als noticiaris dels canals de televisió. "Volem que tots els mujahidins empresonats a l'Índia siguin alliberats i només després alliberarem la gent", ha prosseguit.

La policia ha assaltat els hotels Oberoi Trident i Taj Mahal per intentar capturar els terroristes que retenen estrangers a dins.

A l'hotel Oberoi Trident es troben dos o tres empresaris espanyols, concretament en una de les habitacions de la planta 14 de l'hotel, en esperaque els terroristes es rendeixin o que hi arribin les forces de seguretat. El cònsol d'Espanya a Bombai, César Alba, ha deixat clar a Europa Press que no són ostatges, sinó que ja es trobaven allotjats quan els terroristes van prendre l'hotel.