El president de Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, va anunciar ahir la creació d'un Ministeri d'Esports en la propera remodelació ministerial, durant la recepció oferta a la Moncloa a l'equip espanyol de tennis que diumenge passat va guanyar la Copa Davis a Mar de Plata (Argentina). Zapatero va fer aquesta afirmació en resposta al suggeriment del capità espanyol, Emilio Sánchez Vicario.

Tres germans bolivians van aparèixer morts ahir al matí en inhalar monòxid de carboni a Logronyo. Els tres van celebrar uan festa de comiat d'un d'ells.

El ple del Senat, amb els vots del PSOE i dels nacionalistes, es va oposar ahir a la moció presentada pel PP per regular l'activitat dels porters de discoteca.

L'Audiència Provincial de Madrid ha ordenat l'embargament dels diners percebuts per l'exdirector general de la Guàrdia Civil Luis Roldán per la seva intervenció el passat 14 de novembre en un programa de Telecinco, com havia sol·licitat l'acció popular. La secció sisena de l'Audiència madrilenya ha ordenat la retenció dels esmentats honoraris i la posada a disposició del tribunal.

Efectius de la Guàrdia Civil han detingut quatre joves monitors del menjador del col·legi públic Rafael Altamira del Campell (Alacant), com a presumptes autors d'abusos a escolars del centre de 4 i 5 anys. Les detencions es van produir a la mateixa escola i a l'hora de sortida dels nens, fet que va suposar una gran sorpresa tant per als alumnes com per als pares i professors del centre.