Durant la nit passada van continuar sense treva els bombardejos, dirigits sobretot contra zones residencials, segons l'agència. Un palestí de nom Foad al-Matuq ha mort i quatre persones més han quedat ferides aquest matí com a conseqüència de l'impacte de míssils israelians contra un habitatge buit al camp de refugiats de Jabalia, al nord de la franja de Gaza. L'objectiu de l'atac era la casa de Nabil Matuq, germà del mort.

A primera hora del matí, diversos míssils han impactat en els habitatges de dos membres de Hamas al camp de refugiats de al-Bureij, prop de la ciutat de Gaza. Les cases han quedat totalment destruïdes, de la mateixa manera que altres edificis. Un dels habitatges pertanyia a Jamal Ad Durrah, pare de Mohammad Ad Durrah, mort als 12 anys pels trets israelians el setembre del 2000 mentre era protegit pel seu pare es va convertir en una de les imatges de l'última Intifada.

Altres objectius dels bombardejos d'aquesta nit van ser dos habitatges a Rafah, amb sis ferits; una casa a Tel Al Hawa, un barri de l'oest de la ciutat de Gaza; una mesquita al camp de refugiats de Jabalia, amb quatre ferits; i una granja avícola a la ciutat de Gaza.