Jesús Neira, l'home que va estar a punt de morir en ser apallissat per un home al qual va recriminar que maltractés la seva parella, va assegurar en una entrevista concedida al diari El Mundo que "ho tornaria a fer, sense dubte. Una i mil vegades ho tornaria a fer". El professor brutalment apallissat va insistir que "davant de les agressions a les dones no es pot ser neutral".

La policia ha confiscat 276 armes, nombrosos llançagranades i 350 quilos de munició en una operació amb quatre arrestats a Mallorca i un a Zamora.

La Guàrdia Civil va detenir ahir quatre persones més relacionades amb la mort del jove equatorià de 16 anys, Víctor Macgregor, a Galapagar el 31 de desembre.

Tres nàufrags d'un vaixell que es va enfonsar el dia 31 van ser rescatats ahir amb vida d'una embarcació d'emergència per la tripulació de l'helicòpter Pesca I. Els tripulants van ser rescatats poc després de les cinc de la tarda d'ahir a 23 milles al nord-oest del Cap Villano pel Pesca I, que els va traslladar a l'Aeroport de Peinador, des d'on van ser portats a un centre sanitari per ser atesos.

L'antic cap de la Policia local de Coslada, Ginés Jiménez, ha denunciat davant del jutge Eduardo Cruz Torres diversos alts comandaments policials per prevaricació, en orquestrar una conspiració contra ell per apartar-lo del seu lloc, relacionant-lo amb la suposada trama de corrupció policial que va esclatar el mes de maig passat amb la detenció de 26 agents al municipi madrileny.