El president electe dels Estats Units, Barack Obama, ha elegit Leon Panetta, exassessor del president Bill Clinton, com a proper director de l'Agència Central d'Informació (CIA). A més, l'almirall Dennis Blair, que va ser comandant del Comandament del Pacífic, serà el proper Director Nacional d'Intel·ligència, que té com a missió coordinar les tasques dels diferents serveis d'espionatge.

El president de Cuba, Raúl Castro, va autoritzar ahir els cubans a construir els seus habitatges amb recursos i material propi, sense haver de sol·licitar permisos a l'Estat.

El govern de l'Índia ha enviat al del Pakistan evidències documentals que vinculen terroristes pakistanesos amb els atemptats ocorreguts a Bombai.

Els cossos d'auxili de Guatemala van treballar ahir a marxes forçades per trobar vius 30 desapareguts sota l'enorme esllavissada de terres d'un turó diumenge al nord del país, on han aparegut mortes ja 34 persones. Les últimes xifres oficials divulgades assenyalaven que havien estat rescatades amb vida 21 persones, que van ser traslladades a hospitals amb ferides de gravetat.

Les autoritats iraquianes i nord-americanes van inaugurar ahir la nova seu de l'ambaixada dels EUA a Bagdad, una de les majors del món, en una cerimònia que es va celebrar enmig d'estrictes mesures de seguretat. Al principi de l'acte es va hissar la bandera dels EUA davant de la porta interior de l'edifici, localitzat en l'anomenada "zona verda" -altament protegida-, en el cor de la capital.