El president de la Generalitat, Francisco Camps, ha dit avui al portaveu del PSPV a les Corts Valencianes, Ángel Luna: "li encantaria agafar una furgoneta, venir a la matinada a casa meva i al matí aparèixer jo de bocaterrosa en una cuneta".

Camps ha acabat d'aquesta manera la seva exposició a la sessió de control celebrada a les Corts autonòmiques en què ha criticat la querella que els socialistes valencians han presentat per finançament il·legal i sis delictes més contra 17 persones, entre les quals hi ha el mateix cap del Consell, alts càrrecs populars i diverses empreses.

Durant la sessió, Luna ha preguntat a Camps per com milloraran l'eficàcia i la transparència en la gestió del Consell els canvis produïts en el PPCV. Sobre aquesta qüestió, el president de la Generalitat ha considerat que preguntar pels canvis en un partit és "típic de mentalitats que pretenen intervenir en la vida social i la dels partits polítics". "És típic de règims polítics ja despareguts", ha sentenciat.

En aquest sentit, Luna ha assegurat que la querella "ha posat dels nervis" els populars i "ha evidenciat la seva sensació de debilitat" perquè "no té sortida i ho sap" ja que "a la balança electoral ja produeix més pèrdues que beneficis".

Per la seva banda, el cap del Consell ha replicat que és president pels vots dels valencians i ha criticat que "qui s'amaga darrere d'una querella és que no té res a oferir" als ciutadans.